Kindertherapie Hilversum – cranio sacraal therapie bij hoogsensitief kind

Kindertherapie voor hoogsensitief kind bij Centrum Eén & Al in Hilversum met cranio sacraal therapie. Hierbij een ervaringsveerslag van moeder Janet.

Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

 

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Onze behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van je verzekeringspakket. Onze tarieven liggen tussen de €50,-  en €70,-  per consult. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Cranio Sacraal therapie bij hoogsensitief kind – ervaringsverslag

“Graag willen wij het volgende met jullie delen.

Wij zij ouders van twee kinderen, een meisje van 10 en een jongen van 7. Toen ik zwanger was van de jongste wist ik eigenlijk al, dat dit een bijzonder kind was, anders dan anders.

Onze zoon was een echte huilbaby, hij leed onder slaapproblemen, bouwde vermijdingsangst op en had veel moeite met veranderingen. Hij ging laat kruipen, lopen en praten. Toen hij naar school ging, kwamen de problemen past echt goed in zicht: ADHD, lichte autisme werd toch al wel genoemd, maar  ik zelf geloofde daar niet zo in; ik vond hem gewoon een erg hoogsensitief kind.

Zijn slaapprobleem liep uit de hand en we hebben op een gegeven moment zijn bed op een andere kamer gezet. Tot onze verbazing ging hij daar heerlijk slapen. Dit gaf mij een wat ongemakkelijk gevoel. Tijdens een gesprek met onze zoon vertelde hij dat er iemand was op zijn oude kamer die hem plaagde, wakker hield en soms negatief tegen hem praatte..

Ik ben vrijwel meteen naar Joop Haaman van Centrum Eén & Al gegaan en het verhaal bij hem neergelegd. Ook Joop voelde een sterke energie op die kamer en onze zoon begon te vertellen….

Joop heeft samen met hem de identiteit naar het Hiernamaals gebracht op een prachtige wijze. Doordat Joop dat zo puur met hem heeft gedaan heeft kon onze zoon er op een goede manier  afscheid van nemen. Er was een band van wederzijds respect en veel vertrouwen. Ook wij als ouders moesten dit een plekje geven (omdat dit ook wel erg met ons te maken had) en ook daar had Joop alle tijd voor. Daardoor konden wij dit alles samen ook goed verwerken en een mooi plekje in ons leven geven. Voor onze zoon is er echt een nieuwe tijd aangebroken. Er is een last van zijn schoudertjes gevallen. Hij heeft meer positieve energie, meer rust in zijn lijf, zijn eczeem dat hij toch wel erg had, is nagenoeg verdwenen. Hij is weer gezellig en ziet het leven zonnig tegemoet.

Onze oudste dochter werd wat stijf in de heupen, haar energie-level was erg laag; ook zij gaat nu naar Joop. Haar energie komt weer terug en ze, kan veel meer dingen aan. Ze vindt het ook heerlijk om naar Joop te gaan  en komt ontspannen weer terug. En kijkt al weer uit naar de volgende keer!

Doordat Joop je veel vertrouwen brengt, kun je bouwen aan jezelf en kun je belemmeringen opheffen.

Op een moment dat wij dat zo nodig hadden, is Joop in ons leven komen binnen wandelen, bracht nieuwe inzichten, voor ons en voor de kinderen, zonder te oordelen, door er gewoon te zijn. Op zijn eigen unieke manier!

Janet.”

 Wil je meer weten?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier rechtsboven in beeld of via telefoonnummer 06-52084144.


 

 

 

 

Comments are closed.