Kind in therapie Hilversum – Cranio Sacraal therapie voor kinderen

Je kind in therapie? Graag laten wij hier de ervaring van Susan zien. zij is 11 jaar en verteld over haar ervaring met cranio sacraal therapie voor kinderen bij Joop Haarman van Centrum Eén & Al.

kind in therapie hilversumCentrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Onze behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van je verzekeringspakket. Onze tarieven liggen tussen de €50,-  en €70,-  per consult. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

De ervaring van Susan met Cranio Sacraal therapie voor kinderen
“Hallo ik ben Susan,( 11 jr)en ik wil graag vertellen waarom ik naar Joop ga.

Een half jaartje geleden voelde ik mij moe en had erg weinig energie. Alles werd al snel te veel en ik had last van mijn heup. Ik ben geboren met heupdysplasie en heb een jaar een spreidbroek gehad. Dit ging de eerste jaren erg goed. Toen ik drie was ben ik op mijn billen letterlijk van de trap gestuiterd, van boven naar beneden.

Lang lopen was irritant, fietsen ging wel goed, slaap tekort kon ik niet goed hebben.

Mijn moeder heeft een afspraak met Joop gemaakt. Eerst ging ik elke week, nu nog maar één keer per drie weken.

Nu zijn we een half jaar verder en ben ik veel minder moe, gezellig in huis (zegt mijn moeder). Gymmen gaat veel beter Ook op school gaat het erg goed. Het leuke is, dat ik met mijn voet weer de deur kan openen,dat kon ik vroeger ook, maar sinds 2 jaar lukte dat niet meer.

Joop zoekt de plekken op waar ik last van heb,en behandelt deze. Vaak val ik dan in slaap. Ik voel mij veel beter,en mijn heup zit veel ‘losser’!

Groeten Susan.”

Wil je meer weten over deze therapie voor kinderen?
Wij kunnen je helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

 


Comments are closed.