Jaco Elken – Opleiding Trance Healing

In de 5 avonden durende opleiding Trance Healing I gaan we de vele vormen van healing
samenbrengen. O.a. Handoplegging, Reiki, Shakra Healing, magnetiseren,
spirituele healing en Trance Healing zullen samen tot een krachtige healing samengebracht worden in trance staat.

Contacthealing, afstandshealing en zelfhealing zijn de 3 pijlers van het
Healing Mediumschap die in trance- staat zeer krachtig en effectief is. Het
werken in de aura en de diverse auralagen zal voor jou steeds meer en meer vertrouwd worden.

Iedereen wordt persoonlijk begeleid en zal vooruit worden geduwd op het pad van je mediamieke ontwikkeling zoals je dat van Jaco gewend mag zijn.

Zoals de inleiding verteld gaan we in de Trance Healing Opleiding een totale vorm van healing aanbieden. Het werken met de Trance Energie zal jou en jouw helpers, je Healing Gidsen, beter en sterker doen healen voor diegenen die de healing mag ondergaan. Het afstemmen op en in de energie wordt je geleerd.

Het werken in verschillende posities in de diverse lagen van de aura zal
worden aangegeven. Het aanvoelen waar en hoe te healen zal een intuïtieve manier van healen worden terwijl het contact tussen jou en de Gidsen aanwezig zal zijn. Jou wordt geleerd hoe je contact maakt en wat je mag doorgeven. Stap voor stap kom je in aanraking met contact- afstands- en zelfhealing. Jaco geeft door middel van diverse oefeningen aan hoe jij je ervaring in healing kan benutten in het trance healing werk.

Het vertrouwen in je werk zal zienderogen toenemen met de liefde en energie van de Spirituele wereld. Iedereen heeft het vermogen om te healen in zich en kan dit uitbreiden, of je nu net begint of al ervaring hebt met Trance Energie.

Je zal met deze energie mogen werken op fysiek, emotioneel, mentaal en
spiritueel niveau. Meditaties, visualisaties en ademhalingstechnieken zullen jou meer het vertrouwen geven om als Trance Healer te mogen werken. Je zal de enorme energie van de Spirits door je heen mogen laten stromen en doorgeven.

Als je deze opleiding met goed gevolg hebt afgerond ontvang je een certificaat als Trance Healer.

Kosten TH-I: € 225,- incl.
Trance healing I wordt in Centrum Één & Al gegeven op maandagavond 5, 12, 19, 26 nov. en 3 dec. 2012. Tijd: van 19.00 t/m 22.00 uur.

Trance Medium Jaco Elken. Jaco is een gecertificeerd Trance Healer. Voor opgave of meer info over Jaco en zijn werk kijk op www.mediumjaco.nl of info@mediumjaco.nl

This entry was posted in Events and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.