Botox en injectables dokter Thomas Norbart

thomas150x150BW

Medisch Cosmetisch Arts voor botox en injectables

Er jonger uitzien dan dat je werkelijk bent. Heerlijk toch? Wij helpen je daarbij!

 


Botox en injectables

Botox en Injectables behandelingen raken steeds bekender, populairder en betaalbaar. Wij merken dat onterechte vooroordelen over Botox en tijdelijke Fillers door juiste informatieverstrekking worden weggenomen. Nog niet iedereen weet dat injectables veilig zijn en een heel stuk goedkoper zijn geworden.

Meer over de botox en inectables behandelingen van City Clinics.

Cosmetische specialisten City Clinics
Als cosmetisch specialist bij City Clinics streef ik naar subtiele verbeteringen van het gezicht waarbij rimpels vervagen maar het natuurlijk karakter van je gezicht behouden blijft. Alles in goed overleg! Injectables is een verzamelnaam voor injectievloeistoffen die met een hele dunne naald onder de huid worden ingebracht om rimpels en op te vullen en gezichtscontouren te verbeteren. De injectables waar City Clinics mee werkt zijn: Botox en Fillers.

Meer over dokter Thomas Norbart
Ik heb aan de universiteiten van Groningen en Amsterdam een reguliere opleiding voltooid als arts. Hierna werkte ik als KNO-arts in opleiding (Radboudziekenhuis, Nijmegen) en als internationaal medisch adviseur bij een farmaceutisch concern. In binnen- en buitenland volgde ik tal van aanvullende opleidingen in de alternatieve-complementaire geneeskunde.

Als arts hou ik mij al jaren bezig met vitaliteit en gezondheid. Dit is iets wat je voornamelijk zelf van binnenuit kan reguleren met behulp van de juiste voeding, voldoende vochtinname, suppletie van vitaminen en mineralen, dagelijkse beweging, emotionele balans en een goede levensstijl. Ook heb ik in de laatste jaren naast acupunctuur, homeopathie, kruiden en klankmassage-therapie mij gespecialiseerd in stofwisselingstherapieën.

Tijdens de intake zal ik  alle wensen met je bespreken en een behandelplan op maat aanbieden.

Met vriendelijke groet,

Thomas Norbart
Arts, BIG-nummer: 49058292201
E: info@cityclinics.nl  T: (085) 401 43 11  W:www.cityclinics.nl  W:www.centrumeenenal.nl

 

 

Comments are closed.