Homeopathie

Homeopathie in Hilversum bij Centrum Eén & Al. Homeopatisch arts en therapeut.
Homeopathie is een natuurlijke en holistische geneeswijze. Ontwikkeld vanaf 1796 en nog steeds springlevend.

Waarom homeopathie?
Men kiest voor homeopathie omdat meewerken met je gezondheid beter is dan alleen het tegenwerken van je klachten, zoals dit meestal in reguliere geneeswijze wordt toegepast.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.
homeopathie hilversum

 

 

 

 

 

 

Hoe klachten ontstaan en waar de oorzaak zit
Je klacht of ziekte is natuurlijk waar je last van hebt en waar je verbetering in wilt bereiken. De oorzaak van deze klacht zit alleen vaak dieper dan je denkt.

Klachten ontstaan als cellen, organen, of orgaansystemen niet goed functioneren. Hun werk niet goed doen, of niet hebben gedaan.

De goede werking en samenwerking van alles in je lichaam wordt bestuurd door je afweersysteem, ofwel je weerstand. Het afweersysteem is de diepste laag van je gezondheid voor zover we dat weten in de homeopathie.

Simpelweg werken tegen de klachten werkt minder langdurig en laat de problemen van het afweersysteem juist liggen. Hierdoor blijft de klacht aanhouden en terug komen.

Betere en diepere genezing door homeopathie
Als je aan de problemen in het afweersysteem werkt, zoals we dat in de homeopathie doen, is een betere en diepere genezing het resultaat!

Je afweersysteem wordt sterker door deze te gebruiken!
Geef je lijf bijvoorbeeld de kans geven vanzelf beter te worden als je een beetje ziek wordt. Kinderziektes, een griepje, verkoudheid of andere verschijnselen: Slik niet meteen aspirines of andere middelen, laat je lichaam het zelf opknappen. Daar wordt het juist sterker van en maakt het weerbaarder tegen ziek zijn. Je traint hiermee je afweersysteem en je algehele gezondheid neemt ervan toe.

Verzachtende middelen gebruiken, zoals kruidenthee, is niet slecht voor je afweersysteem. Gebruik kruidenmiddelen alleen nooit te lang achter elkaar. Dan kunnen ze wel nadelige gevolgen veroorzaken.

Versterk je natuurlijke afweer en zelfgenezend vermogen
Met gezonde voeding
Regelmatig ontspannen en goed slapen
Natuurlijke geneeswijzen als homeopathie toe te passen

Wat gebeurt er wanneer je afweersysteem met homeopathie wordt versterkt
Met een goed werkend afweersysteem verhelpt je lichaam zelf ook ernstige klachten. Je natuurlijk zelf genezend vermogen is sterker dan je verwacht en met homeopathie kun je dit realiseren.

Infecties van bacteriën en virussen worden door je lijf opgevangen en er uit gewerkt. Klachten die je al langer had worden minder en verdwijnen dan helemaal. Verwondingen en botbreuken genezen beter en sneller. Je knapt bijvoorbeeld makkelijker op na operaties.

Ook klachten die onmogelijk kunnen verdwijnen, omdat organen onherstelbaar beschadigd zijn bijvoorbeeld, verminderen met een versterkt afweersysteem altijd.

Naast lichamelijke verbeteringen wordt je ook geestelijk en emotioneel sterker en evenwichtiger en kun je het leven beter aan.

Behandelingen met homeopathie zijn vaak effectief bij problemen met:
Je huid
Je spijsvertering
Je hart en vaatstelsel
Je zenuwstelsel
Je hormoonhuishouding
Je vruchtbaarheid
Je levenslust en energie
Je zwangerschap

Afspraak
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Met onze therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot.

Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

 

Comments are closed.