Homeopaat Hilversum – Karel Eigenraam voor klassieke homeopathie in Hilversum

Homeopaat Hilversum – Karel Eigenraam voor klassieke homeopathie in Hilversum

homeopaat hilversum karel eigenraam

Klassiek Homeopaat

Genezing op het diepste niveau

 

 

In 1992 behaalde ik het diploma “klassieke homeopathie” aan het Nederlands College voor Natuurgeneeskunde, destijds gevestigd in Hilversum.

Rond die tijd was de homeopathie sterk in ontwikkeling. Rajan Sankaran in Mumbay, India en Jan Scholten in Utrecht spelen daar, ook vandaag nog, een belangrijke rol bij. Hun bijdragen staan centraal in mijn manier van werken.

Het is mogelijk met homeopathie zeer diepgaande genezingen te bewerkstelligen. Mijn aanpak is steeds gericht op genezing op het diepste niveau.

Een onbevooroordeelde houding en een open blik blijken de beste gegevens op te leveren voor een goed homeopathisch voorschrift. Dat is de eerste stap: een gesprek waarbij ik vooral luister.

Daarna vindt er een analyse plaats van de kenmerken die in het gesprek naar boven zijn gekomen. Deze worden systematisch gegroepeerd tot een consistent beeld ontstaat. Consistent betekent hier: alle kenmerken bevestigen zonder uitzondering het gevormde beeld.

Met behulp van de computer wordt het verkregen beeld vergeleken met bestaande geneesmiddel-beelden. Deze geneesmiddel-beelden vormen de kern van de homeopathie en zijn samengesteld uit gegevens die in de loop van ruim tweehonderd jaar zijn verzameld. Uit proeven en genezingen die nauwgezet zijn uitgevoerd en opgetekend.
Het geneesmiddel wat het best past op de kenmerken van de patiënt zal in staat zijn de klachten te genezen.

Telefoon: 06 820 75 910 E-mail: karel@eigenraamhomeopathie.nl W: www.centrumeenenal.nl

Tarieven

Type Duur Kosten
Lang consult max. 60 min €60,-
Kort consult max. 30 min €40,-
Telefonisch consult, met voorschrift max.15 min €30,-
Telefonisch consult, zonder voorschrift max.15 min kosteloos

Comments are closed.