Hartcoherentie training

Hartcoherentie training, effectief tegen stress
Een hartcoherentie training wordt veelal ingezet bij stress en kan vele vormen hebben, afhankelijk van je hulpvraag.

Heb je bijvoorbeeld eigenlijk nooit problemen gehad en slaap je sinds kort slecht, dan kan een kort traject van 3 sessies hartcoherentie training (50 minuten) voldoende zijn. This page in English

Heb je al (veel) langer klachten (denk aan slapeloosheid, hartritme stoornissen, paniekaanvallen), dan is het Stress Reductie Programma met hartcoherentie training van toepassing. In dit geval kom je tussen de 6 en de 10 keer naar de praktijk.

Wij kunnen je helpen!
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Het Stress Reductie Programma ziet er als volgt uit: De training is een 1 op 1 training, met 6 tot 10 sessies van 50 minuten, verspreid over twee maanden. Tussendoor wordt telefonisch of per mail contact gehouden.

Oefenen en effecten
Gedurende twee maanden is het noodzakelijk om dagelijks circa 15 minuten de techniek te gebruiken (verspreid over de dag). Een groot deel van de oefeningen kan bijna altijd en overal gedaan worden. Resultaten zijn meteen merkbaar. De meeste deelnemers gebruiken de techniek al snel automatisch om alledaagse stress te pareren.

In de loop van de eerste weken worden de effecten van de hartcoherentie training steeds krachtiger merkbaar en na 3 maanden zijn de doelen meestal bereikt. Na deze 3 maanden verbeteren de resultaten doorgaans spontaan. In de loop van de eerste 3 maanden wordt het gebruik van de techniek steeds meer een vanzelfsprekendheid en na 3 maanden consequent gebruik is het volledig geïntegreerd in het dagelijkse patroon.

In deze video wordt een introductie gegeven van het Hartbrein leren.

Meer weten over hartcoherentie training?
Vul het contactformulier rechtsboven in beeld in of bel 06-52084144.

Reacties van anderen

Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Comments are closed.