Hartcoherentie kinderen

Hartcoherentie training bij  kinderen in Hilversum, regio Gooi
Hartcoherentie bij Kinderen
Gemiddeld komen kinderen 3 a 4 maal naar mijn praktijk met klachten als faalangst, dyslexie, onzekerheid, slaapproblemen en concentratieproblemen. Een consult duurt tussen de 30 en 40 minuten waarna ik meteen nabespreek met een ouder/verzorger. Afhankelijk van de hulpvraag van het kind stel ik een programma samen van bewegen, praten, oefeningen doen en spelletjes. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van HeartMath, maar ook van Brain Gym (oa bij dyslexie) en mindfulnes.

Voor gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Doel is dat we uw kind een techniek leren waarmee hij/zij het heft in eigen handen krijgt. Ik ervaar dat mijn achtergrond in (onder andere) het basisonderwijs hierbij zeer goed van pas komt. De resultaten zijn (ook)  bij kinderen indrukwekkend:

Loes van 10, groep 7, klapt dicht bij het maken van een Cito.

‘Na mijn eerste hartles ging mijn cito toets veel beter. Eerst kreeg ik van de juf de tijd om mijn oefeningen te doen. Daarna haalde ik mijn achterstand, (opgelopen tijdens het eerste deel) in, deed wat ik moest doen die dag, en liep toen de tijd op was 15 vragen op de rest van de klas voor!  Als ik het tijdens de cito even niet weet, doe ik mijn oefening en dan gaat het weer goed. Als ik mijn oefeningen doe voel ik mij veel lekkerder’.

Vincent van 13 heeft last van faalangst.

‘Het leren van mijn Franse woordjes ging niet. Toen raakte ik in paniek. Papa zei dat ik mijn oefening moest doen. Daarna lukte het leren wel. Ik heb een goed cijfer voor mijn schriftelijke overhoring gehaald. ‘

In deze video wordt een introductie gegeven van het Hartbrein leren.


Comments are closed.