Contact

Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Centrum Eén & Al is als gezondheidscentrum in hilversum gevestigd in de bosrijke omgeving van de villawijk Trompenberg, grenzend aan Bussum en ‘s-Graveland en slechts tien minuten rijden van Loosdrecht, Laren en Kortenhoef.  This page in English

Wij zijn goed bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Parkeren is gratis en voor de deur. Onze praktijkruimte is goed bereikbaar voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Ons gezondheidscentrum in Hilversum is gevestigd:

Centrum Eén & Al
Mozartlaan 25 (Wisseloord Studio’s)
1217 CM Hilversum

info@centrumeenenal.nl

Download hier een routebeschrijving. Kijk hier om onze locatie te vinden op GoogleMaps. Op deze pagina kun je ook een routebeschrijving vanaf je eigen adres laten berekenen.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Voor afspraken kun je bellen met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44 .

Wij bieden in ons gezondheidscentrum in Hilversum ook onze praktijkruimte te huur of onze trainingsruimte te huur aan collega’s. Voor meer informatie hierover kun je bellen met bovenvermeld telefoonnummer.
gezondheidscentrum in hilversum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.massageshilversum.nl
www.cranio-sacraal-therapeut.nl
www.acupunctuur-hilversum-gooi.nl w
ww.bioresonantie-hilversum.nl

www.tarot-hilversum.nl
www.emdr-hilversum.nl
www.psycholoog-hilversum-gooi.nl
www.mesoloog-hilversum.nl
www.mindfulness-hilversum.nl
www.relatietherapie-hilversum-gooi.nl
www.therapie-hilversum.nl
www.kindertherapie-hilversum-gooi.nl
www.astroloog-hilversum.nl
www.marktplaats.nl
www.musicandfriends.nl

http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/verhuur-zalen-en-feestlocaties/48953-workshopruimte-cursus-praktijk-coachruimte-hilversum-t-gooi.html

Comments are closed.