Gezondheidscentrum Hilversum – Centrum Eén & Al

Gezondheidscentrum Hilversum regio Gooi therapiecentrum Hilversum Spiritueelcentrum
Eén en Al: dat ben jij en dat zijn wij!

Centrum Eén & Al is een therapeutisch en integraal gezondheidscentrum  in Hilversum. Wij bieden voor alle leeftijden een breed scala aan behandelvormen op elk gebied: lichamelijk, geestelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.
Dit uit zich in:

  • fysieke therapieën als fysiotherapie, acupunctuur, haptonomie,  adem- en ontspanningstherapie, voeding en beweging en medische revalidatie trainingen
  • emotionele, mentale/cognitieve therapieën als gezins- en relatiecoaching, neurotherapie, life coaching, nei-therapie, loopbaanbegeleiding, communicatie trainingen en re-integratie trajecten
  • spirituele en energetische therapieën als reiki, reconnective healing, quantum biofeedback, readings en intuïtieve massages

Centrum Eén & Al is een multidisciplinair centrum waarin wordt gewerkt vanuit een gemeenschappelijke visie op welzijn, gezondheid en ontwikkeling. Die visie is integraal of holistisch wat betekent dat wij ieder mens als geheel zien, in verbinding met zijn omgeving: lichaam en geest, emoties en overtuigingen, werk en gezin, voeding, wensen en ambities.

Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht en van de wensen. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen.

De Zorganizer blijft je in het vervolg traject bijstaan om te monitoren en als nodig bij te sturen.  Een Medisch Integratief Consult, uitgevoerd door een Arts behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer de klachten van meer medische aard zijn. De coördinatie van deze trajecten wordt gedaan door de Zorganizer. Hierbij kunnen evaluatiemomenten en een rapport worden inbegrepen. Hierin behandelde onderwerpen zijn:

  • Ziekteverschijnselen
  • Lichamelijke of geestelijke symptomen die het probleem of de klacht in stand houden
  • Omgevingsfactoren die leiden tot het probleem of de klacht
  • Persoonlijkheidskenmerken die leiden tot het probleem of de klacht
  • Programmeringen/psychische factoren die leiden tot het probleem of de klacht
  • Bio-energetisch veld, dat vormend is voor en causaal is aan lichaam, emoties en geest

Wil je een oriënterend gesprek om je te helpen een keuze te maken of een (medisch) multidisciplinair traject aan te gaan maak dan een afspraak met Sandra  Souisa op 06 52 08 41 44

Missie
Wij benaderen ieder uniek persoon vanuit een holistische visie. Wij bieden ondersteuning op maat door middel van professionele en integrale behandelingen.

Wij geven inzicht in de vele behandelmethodes en zien er op toe dat elk individu vanuit zijn of haar kernkracht tot een passende keuze komt.

Binnen welk thema ligt jouw vraag of klacht?

  Voeding en Vitaliteit  
Levensvragen, Zingeving en Spiritualiteit Centrum Een en Al Lichamelijke en Geestelijke klachten
Relatie, Gezin en Kinderen Business, Werk en Carriere

Sámen in ontwikkeling
Als professionals werken wij samen in Centrum Eén & Al om anderen en elkaar te inspireren en effectieve begeleiding op maat te bieden. Leren en innoveren hebben daarbij onze voortdurende aandacht!

Interesse
Geïnteresseerd en wil je meer weten? Bel en maak een afspraak met de professional of methode naar je keuze. Wil je een oriënterend gesprek om je te helpen een keuze te maken of een multidisciplinair traject aan te gaan maak dan een afspraak met Sandra Souisa op 06-52084144.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.