Nieuw boek voor Asja; Gezonde taarten!

Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en lifestylecoach en ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle processen in het lichaam tegelijk verbetert. Je voelt je energiek, ontspannen, gezond, zit strak en lekker in je vel en bereikt zonder moeite je ideale gewicht. En dat terwijl je lekker en gezond eet. Zelfs met Gezonde Taarten!

gezonde taarten asja

Gezond eten moet lekker blijven

Gezond eten betekent niet dat je niets lekkers meer mag eten. Het moet absoluut geen zware opgave zijn en het moet leuk blijven. Gezond eten moet je juist een blij gevoel en positieve emoties geven die je lichaam helpen zich gezond te houden. Als je gezond wil blijven eten, is het belangrijk dat je af en toe kan genieten van lekkere dingen. Anders houd je dat op lange termijn niet vol.

Zonder geraffineerde suikers

Gelukkig zijn er veel voedingsmiddelen waarmee je een gezonde en lekkere taart, gebak of cake kan maken. Na het eten van zulke taarten, gebakjes, cakes en koekjes krijg je geen dip zoals dat wel het geval is na het eten van gerechten die boordevol geraffineerde suikers, zuivel en witte bloem zitten. Het eten zonder geraffineerde suikers heeft veel voordelen voor je gezondheid.

50 gezonde recepten voor gezonde taarten

Kortom, geniet in het boek Gezonde Taarten van de 50 gezonde, heerlijke en bijzondere recepten!

  • 100% zonder geraffineerde suikers
  • Inclusief lactosevrije recepten
  • Inclusief glutenvrije recepten

Gezonde Taarten bestellen

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.