Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Slaapstoornissen : info avond door Karel Eigenraam, klassiek homeopaat

9 mei 2016 @ 19:30 - 22:00

Een goede nachtrust is zeer belangrijk voor je algemene gezondheid en welzijn. Door onze
stressvolle levens, drukke agenda’s maar ook vanwege gezondheidredenen wil het niet altijd lukken. Voor veel mensen vormt de slechte nachtrust een dagelijks probleem.

Slaapstoornissen
Slaapstoornissen kunnen veel lichamelijke en geestelijke problemen veroorzaken. Gelukkig is er een natuurlijke aanpak  mogelijk die goed werkt en geen bijwerkingen heeft.

Slapen is een belangrijke levensbehoefte. Een gemiddeld mens slaapt een derde van haar/zijn leven. Het is gewoon net zo belangrijk als eten, drinken en ademhalen!

Waarom slapen nodig is en wat er in de slaap allemaal gebeurt en wat het zo belangrijk maakt, is nog steeds niet ontrafelt door de wetenschap. Wat wel bekend is, is dat er een hoop verkeerd gaat als je onvoldoende slaapt. Iedereen is het er wel over eens dat slaap belangrijk is voor het dagelijks herstel van zowel lichaam als geest.

Tijdens de informatieavond komen verschillende natuurlijke zelfhulp middelen aan de orde die bij slaapstoornis kunnen worden gebruikt. Ook gaan we dieper in op wat de homeopathie kan bieden om de slaap te bevorderen.

De avond over slaapstoornis in Centrum Eén & Al is op maandagavond 9 mei en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
9 mei 2016
Time:
19:30 - 22:00
Evenementtags:
, , , ,