Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Gratis Buitendemo Runningtherapie

27 juli 2012 @ 09:30 - 11:00

| Gratis

runningtherapie hilversum
B
eweeg, voel en herstel is het motto bij deze gecombineerde en activerende aanpak. De Bofitmethode combineert de effecten van wandelen-runningtherapie in de natuur met ervaringsgerichte oefeningen, mentale coaching, ademhalingstechnieken en mindfulnessoefeningen.

Uiteraard levert het fysieke programma al de nodige ervaringen. Daarnaast bieden ook de overige ervaringen tijdens de sessies in de natuur vaak bijzondere aanknopingspunten als metafoor voor het eigen leven, ingesleten gedragspatronen en gewenste gedragsveranderingen.

Voor wie
Vanwege de heilzame, wetenschappelijk bewezen werking van (hard)lopen in de natuur is runningtherapie uitermate geschikt voor mensen met symptomen van overspannenheid, burn-out, depressie en/of angst- en paniekklachten. Daarnaast leent deze gecombineerde aanpak zich ook erg goed voor coachingvraagstukken, vanwege de ervaringsgerichte en gevarieerde aanpak. Uiteraard met name voor diegenen die letterlijk en figuurlijk in beweging willen komen!

Voor alle duidelijkheid: je hoeft geen hardloper te zijn om runningtherapie volgens de Bofitmethode te volgen.

Vooraf
Er wordt altijd gestart met een gratis en vrijblijvende kennismaking om te ontdekken wat beweging en coaching in de natuur je kan opleveren én om te voelen of de benodigde ‘klik’ tussen coach en klant gemaakt kan worden.

Meld je aan bij Han Baeten op 06-12821893