Duo Massage

Duo Massage Hilversum, of koppel massage
Een duo massage is een heerlijk ontspannen, persoonlijke ervaring en niet alleen voor geliefden! Bel 06-52084144 voor een afspraak. Komen jullie voor het eerst? Maak dan gebruik van onze introductie korting: €30,- pp, pu.

duo massage hilversum

De duo massage
Tijdens de duo massage,  ontvangen jullie allebei een massage op hetzelfde moment, in dezelfde kamer van twee verschillende masseurs. De duo massage biedt veel van dezelfde voordelen als andere vormen van massage, maar met enkele toegevoegde bonussen.

Jullie komen nader tot elkaar met een duo massage
De duo massage is een speciale, gedeelde ervaring dat jullie stimuleert om dichter bij elkaar te komen. Jullie kunnen de sessie gebruiken om bij te kletsen, maar jullie kunnen ook gewoon ontspannen en genieten van jullie gedeelde ervaring in heerlijke stilte.
Zelfs wanneer woorden niet worden uitgesproken,  brengt de duo massage jullie dichter bij elkaar.

Vertrouwd
In tegenstelling tot een massage die je alleen ondergaat, kun je de duo massage ondergaan met iemand die je goed kent en vertrouwd. Ideaal voor als je nog nooit en massage hebt gehad en het een beetje spannend vindt!

Het hebben van een vriend, vriendin of familielid in de kamer maakt de sessie meer vertrouwd waardoor je goed kan ontspannen.

Perfect voor alle soorten koppels en duo’s
Hoewel een duo massage zeker romantisch kan zijn, het is ook het ideale moment voor moeders en dochters, vrienden of familieleden om te heerlijk te ontspannen.

De duo massage is ook ideaal bij een bijzondere gebeurtenis, zoals een bruiloft, verjaardag, geboorte of een ander feest.

Persoonlijke wensen bij de duo massage
Ieder individu heeft persoonlijke wensen en doelen tijdens een massage. Ook tijdens de duo massage kun je je specifieke behoeften aangeven. Zo kun je ieder apart kiezen voor een sportmassage, ontspanningsmassage of deep tissue massage. Ook kun je eventuele blessures of aandachtsgebieden benadrukken.

Een gezonde ervaring
Een massage vermindert stress en spierspanning, verbetert de bloedsomloop, helpt tegen stijfheid en pijn, stimuleert het immuunsysteem, vermindert pijn en helpt bij het controleren van je bloeddruk. Koppels die streven naar een gezonde levensstijl kunnen samen genieten van deze voordelen!

Hoe lang duurt de massage
De meeste massages duren een uur of anderhalf uur. Geef tijdens het inplannen van de duo massage jullie voorkeur aan.

Wat kost de duo massage
Voor een massage van een uur betalen jullie €40,- per persoon en voor een massage van anderhalf uur € 60,-.

Comments are closed.