De Levensstijl Methode van Asja bij Centrum Eén & Al in Hilversum

De Levensstijl Methode van Asja bij Centrum Eén & Al in Hilversum
Asja Tsachigova, bekende schrijfster van de boeken:
- Slank en Fit, het Kookboek
- Slank en Fit, de Succes formule
- Het 12 weken programma

En haar meest bekende bestseller: – De Levensstijl Methode

Geeft op zaterdag 9 maart 2013 van 10.00 tot 15.00 uur een seminar over De Levensstijl Methode bij Centrum Eén & Al te Hilversum.

Laat je tijdens deze bijeenkomst inspireren door Asja’s levensverhaal en de wijze waarop jij door middel van gezonde voeding in combinatie met gezonde levensstijl je gezondheid ook drastisch kan verbeteren.

Het bereiken van je ideale gewicht is het resultaat dat vanzelf volgt. Tijdens de seminar leer je met praktische toepassingen De Levensstijl Methode in jouw dagelijks leven te integreren. Neem de tijd en investeer in jezelf, want je gezondheid is onbetaalbaar!

Kosten € 95,- inclusief 21% BTW, inclusief eten en onbeperkt water, thee en koffie.

Vroegboek-korting Schrijf jij jezelf in, en betaal je voor 10 februari 2013, dan ontvang je 10% korting. Schrijf jij jezelf in en betaal je voor 25 februari 2013, dan ontvang je 5% korting.

Partner-korting Kom je naar het seminar samen met je levenspartner? Dan ontvangt één van jullie twee 25% korting. Programma: -Gezonde voeding, beweging en ontspanning. Alle drie de elementen zijn een onderdeel van het seminar. Laat je verrassen!

-Een uitgebreide lunch die bestaat uit meer dan 10 soorten gezond broodbeleg en veel meer lunchvariaties zoals fruit en salades. Je kunt alles proeven en krijgt alle recepten mee. Tijdens de lunch gaat het seminar door. Dat houdt in dat je veel informatie en uitleg krijgt hoe je een gezond ontbijt en gezonde lunch kunt maken.

-Je leert hoe je De Levensstijl Methode in je dagelijks leven kunt integreren en wat je ermee kunt bereiken, en veel meer.

-Na de afloop ontvang je een Goody Bag met leuke verrassingen.

Inschrijving via dit contactformulier . Maximaal aantal deelnemers 30 personen. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.