Cursus Workshop trainingslocatie in het Gooi, Hilversum

Extra ruimten voor cursussen, workshops, trainingen en vergaderingen in Hilversum bij Centrum Eén & Al, locatie voor de regio het Gooi.

Centrum Eén & Al biedt een mooie en inspirerende locatie in Hilversum voor trainingen, cursussen en workshops. De ruimten zijn alle voorzien van een prettige moderne inrichting die een warme zakelijkheid uitstraalt.

Wat vooral opvalt zijn de inspirerende portretten van spirituele leermeesters die de wanden sieren en de opvallende paarse vloerbedekking. Deze spirituele kleur heeft een verwarmende en reinigende eigenschap die de ruimte een moderne en serende uitstraling geeft.

Naast de inrichting is ook de omgeving spectaculair! Centrum Eén & Al bevindt zich in één van Nederlands mooiste wijken met lommerijke landgoederen en bossen. Het is een genot om er naar toe te mogen rijden. Ook het parkeren is prettig geregeld met een eigen terrein dat voldoende gelegenheid hiertoe biedt.

Binnen Centrum Eén & Al bevinden zich, naast diverse praktijkruimten, ruimten van diverse formaten die geschikt zijn voor groepen voor bijvoorbeeld yoga, mindfulness, lezingen, cursussen en opleidingen.

Wannneer je een evenement hebt dat gericht is op gezondheid, spiritualiteit of persoonlijke ontwikkeling wordt dit opgenomen in de PR en Marketing activiteiten van Centrum Eén & Al. Wij werven dus voor je mee en zorgen voor zichtbaarheid! Ook voor de lunch en catering zijn diverse mogelijkheden beschikbaar.

Voor boekingen kun je bellen met Sandra Souisa, directeur en oprichter van het Centrum op 06-52084144.
Je bent welkom voor een bezichtiging van de locatie!

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.