Cranio sacraal therapeut in Hilversum

 

Cranio sacraal therapeut in Hilversum voor regio het gooi en

Cranio sacraal therapeut

We ontkomen er niet aan: De wereld wordt steeds jachtiger en complexer en dat beïnvloedt ons bestaan. Dit geldt niet voor ieder mens, maar velen van ons worstelen met tal van problemen en levensvragen, jong en oud. Cranio sacraal therapie kan helpen.

Onze natuurlijke innerlijke balans kan verstoord worden door stress, ziekten en trauma’s. We hebben vaak het gevoel dat we niet kunnen voldoen aan de hoge fysieke en mentale eisen die aan ons, of aan onze kinderen gesteld worden.

Cranio Sacraal therapie
Je kunt bij mij als Cranio Sacraal therapeut terecht voor een professionele behandeling van zeer diverse klachten, zowel in geestelijk als in lichamelijk opzicht en voor ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling: het hervinden van een Innerlijke Balans.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor problematiek rondom baby en kind, relatietherapie en stervensbegeleiding, een reintegratietraject  of een energetische huisreiniging.

Als cranio sacraal therapeut lever ik een wezenlijke bijdrage aan het herstel en de genezing van tal van geestelijke en lichamelijke klachten.

Tal van zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de therapie; ik ben als cranio sacraal therapeut aangesloten bij NCSV, SRBAG en RING.

In iedere levensfase kunnen zich klachten voordoen. Bij welke klachten kan de Cranio sacraal therapeut dan een oplossing bieden?

Hernia
Depressie
Hoofdpijn en migraine
Sinus problemen
Energiegebrek
Slaapstoornissen
Maag –en darmproblemen
Psychisch en seksueel misbruik
Post trauma stress release
(Chronische)pijnbestrijding
ME en MS
KISS/KIDD syndroom bij jonge kinderen
TMJ problemen (kaakproblemen – tandenknarsen)
Whiplash
Angsten
Onrust
Piekeren
Artritis
Epilepsie
Hartepijn
Dyslexie
Burnout/overspannen
Hyperactiviteit
Eczeem
Neurologische klachten
Bekkeninstabiliteit
Huilbaby’s
…en nog veel meer

Of wanneer er tegen je gezegd is: “Daar moet je mee leren leven…”

In mijn praktijk voor cranio sacraal therapie staat de holistische visie centraal. Lichaam en geest zijn een eenheid, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik streef er naar om in mijn behandelingen deze ‘verbroken’ eenheid respectvol en effectief te herstellen, met een luisterend oor, met mijn hart en mijn handen.

Vanuit heldervoelendheid en een natuurlijke belangstelling voor alles wat mensen beweegt heb ik gekozen voor deze, voor mij alles vervullende professie: Cranio Sacraal therapeut. Vanuit mijn achtergrond als Reikimaster, mijn ervaring op het gebied van de arbeidsreïntegratie en tal van vakgerichte cursussen (psychologie en psychiatrie) heb ik veel inzicht verkregen in het omgaan met mensen en hun problematiek.

In mijn praktijk bij Centrum Eén & Al in Hilversum deel ik mijn expertise met prettige en zeer professionele collega’s.

Wil je een afspraak voor jou of je kind? Ik ben bereikbaar op 06-52084144.

 

Comments are closed.