Coaching

Last van weinig zelfvertrouwen, lukt het even niet in je relatie of op het werk? Coaching helpt je weer op weg.

Wat is Coaching
Soms komen er dingen op je pad, privé of in je werk, die je dwingen om stil te blijven staan. Is wat je doet en hoe je dat doet wel het beste voor jezelf en voor degenen met wie je werkt en leeft? Ook al lijken ze in eerste instantie negatief, juist deze dingen bieden je de kans om op zoek te gaan naar een nieuw evenwicht en nieuwe betekenis in je leven.

Voor gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

coaching hilversum coach
Wie de moed opbrengt om met zichzelf aan de slag te gaan, is al op weg naar een nieuw evenwicht. De weg daarheen leidt onder meer langs de onderliggende overtuigingen, blokkades en emoties. Het verbinden van schijnbaar afzonderlijke delen geeft nieuwe betekenis. Hoofd en hart; verleden, heden en toekomst; crisis en kans.

Inzicht in je gedachten, gevoelens, gedrag en innerlijke conflicten leidt ertoe dat je jezelf steeds beter leert kennen en begrijpen. Daardoor kun je dingen anders gaan doen, ervaren of bekijken, zodat je aan je manier van doen een andere betekenis kunt toekennen.

Het (her)vinden van het vertrouwen in je eigen kracht door je bewust te worden van blokkades, belemmerende overtuigingen, negatieve emoties en gedrag, dat is de essentie van mijn werk. Pas als je deze negatieve zaken kunt loslaten, kun je je potentieel en kwaliteiten optimaal benutten. Zo kan je vol zelfvertrouwen je eigen koers gaan volgen. Je (her)vindt je innerlijke kracht, kan beter functioneren en staat sterker en gelukkiger in het leven.

Hoe ziet het behandelingstraject eruit?
De eerste afspraak is een kosteloos kennismakings-/intakegesprek van een half uur. Hierbij maken we kennis, kijken we naar wat er speelt en wat je zou willen bereiken. Het is essentieel voor het slagen van een coachtraject dat er een klik is tussen coach en cliënt. Als je je veilig en vertrouwd voelt met ons contact, gaan we verder. Een consult duurt gemiddeld anderhalf uur.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg.

Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

 

Comments are closed.