Chronische vermoeidheid Hilversum – Altijd maar moe?

Bij chronische vermoeidheid ben je altijd zwaar vermoeid. Je voelt je steeds uitgeput en je bed uitkomen in de ochtend is zwaar. De meesten van ons weten hoe het is om vermoeid te zijn, vooral als we een verkoudheid, griep of andere virale infectie hebben. Maar als je een constant gebrek aan energie hebt en voortdurende vermoeidheid hebt is er meer aan de hand.
chronische vermoeidheid hilversum
Aanhoudende zware vermoeidheid

Chronische vermoeidheid is een aanhoudende vermoeidheid die constant is en je leven beperkt. In de ochtend wordt je wakker met het gevoel alsof je hebt niet geslapen. Je bent nauwelijks in staat om te functioneren op het werk of thuis, in je gezin. Je bent te uitgeput  om je dagelijkse zaken te regelen.

In de meeste gevallen is er een reden voor de vermoeidheid. Het kan een (voedsel) allergie zijn, bloedarmoede, depressie, fibromyalgie, of een andere gezondheidstoestand zijn. Het is tijd om hulp in te schakelen en de chronische vermoeidheid te onderzoeken, fysiek en emotioneel.

Wij kunnen je helpen
Met onze therapeuten en ruim 40 therapievormen heeft Centrum Eén & Al het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Wat de oorzaak van je klachten ook is, wij hebben een passende behandelvorm en therapeut.

Welke behandelvorm of therapeut moet ik dan kiezen? Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer Sandra Souisa helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht.

Sandra verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke therapeut of behandeling het meest passend is om je verder te helpen naar gezondheid en balans. Voor informatie of een afspraak bel je 06-52084144.

Wat zijn de symptomen van chronische vermoeidheid?

Voorbeelden kunnen zijn:
- aanhoudende slaperigheid
- verwijde pupillen
-vermoeid wakker worden
- spierpijn
-hoofdpijn
- gevoelige lymfeklieren
- keelpijn
- spierpijn
- gewrichtspijn
- gevoel en ongemak na fysieke inspanning

Deze symptomen zijn ofwel blijvend of komen en gaan voor meer dan zes maanden . Het is belangrijk op te merken dat de tekenen en symptomen vaak vergelijkbaar zijn met die van andere gezondheidsproblemen. Dat maakt dat chronische vermoeidheid vaak onopgemerkt blijft. Blijf er echter niet mee lopen, denkende dat het vanzelf over gaat. Neem vandaag nog stappen om weer vol energie in het leven te kunnen staan.

Reacties van anderen
Sandra haar benadering op allerlei fronten heeft mij enorm geholpen met het inzien van zaken die niet gingen zoals deze zouden moeten gaan. Haar toewijding, energie, rust en gezond verstand heeft mij geholpen tot het niveau waar ik nu ben. Sandra is een kanjer op haar vakgebied en kan haar zeker aanraden aan één ieder die wel wat hulp kan gebruiken.

Sandra is een natuurtalent! Ze is betrokken, heeft een scherp analytisch vermogen en levenservaring. Ze is veelzijdig, positief ingesteld, motiverend en toekomstgericht. Wat onmogelijk lijkt is mogelijk en zij laat het je inzien. Inzicht is een zonnig uitzicht!

Comments are closed.