Veel belangstelling voor Centrum Eén & Al bij Vips & Friends Lifestyle Event in Baarn

Centrum Eén & Al heeft zich als holistisch gezondheidscentrum in Hilversum mooi gepresenteerd bij de Vips & Friends Lifestyle beurs in Baarn.

Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door het Gooische glossy lifestyle blad Vips & Friends van Bianca Splint-Krijnen. Er was veel te zien en 

te proeven. Bij de stand van Centrum Eén & Al was er vooral veel te ervaren, hier werd gretig gebruik van gemaakt.

De stand betrok twee zalen waar de bezoekers van het event het brede aanbod werd toegelicht. Met ruim veertig diverse therapievormen en daarnaast de beauty en wellness behandelingen en een kuuroord in Spanje, waren de bezoekers duidelijk heel enthousiast.

Diverse behandelvormen werden deze dag aan de bezoekers aangeboden. Zo was het mogelijk om massages te ondergaan, een vitaliteitsmeting met bioresonantie en ook tarotleggingen of een acupunctuur behandelingen.

Een team van 11 therapeuten hebben de gehele dag door met hun behandelingen veel mensen mogen raken. Wat vooral opviel was de open en toegankelijke sfeer waarin de bezoekers zich heel prettig voelden.

Diverse reacties van de bezoekers:” Nooit geweten dat er een holistisch gezondheidscentrum in Hilversum was. Fijn om zo’n compleet aanbod te hebben.”

” Over de gehele beurs is de stand van Centrum Eén & Al het leukste wat er te beleven is!”

” Mooi team met mooie mensen. ”

Er waren veel bezoekers die uit hun comfort zone stapten en zich positief lieten verassen met een bijzondere sessie! Het was een fantastische dag.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.