Overmatig zweten

Botox tegen overmatig zweten bij Centrum Eén & Al in Hilversum, regio Gooi
Overmatig zweten

Transpireren is een normale lichaamsreactie waarmee de lichaamstemperatuur wordt gereguleerd. Wij transpireren bij hoge(re) temperaturen en fysieke inspanning maar ook door  nervositeit, angst of schaamte.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Bij hyperhidrosis of overmatig zweten is er sprake van een verhoogde zweetproductie. De abnormale hoeveelheid zweet en daarmee samenhangende geur heeft vaak een negatieve invloed op iemands sociale en persoonlijke leven.

Voortdurende natte kleding bij de oksels, rug of borst, een vervelende zweetlucht of zwetende handen veroorzaken schaamtegevoel. Men heeft moeite om zich in het openbaar te vertonen omdat daar altijd die vraag is: ziet of ruikt een ander dat ik zweet?

Overgang
Ook vrouwen in de overgang hebben regelmatig last van bovengenoemde kwalen, overmatig zweten of zweetdruppels op de bovenlip. Dit wordt over het algemeen als zeer hinderlijk ervaren. Overmatig zweten komt vaak voor. Ongeveer 1 op de 90 mensen heeft er last van.

Behandeling van overmatig zweten
Overmatig zweten behandelen met Botox is de meest eenvoudige, elegante en effectieve manier om overmatig zweten te bestrijden. Het resultaat van de behandeling is altijd effectief: het zweten wordt met 95 tot 100% gereduceerd.

Geen pijn
Voorafgaand aan de behandeling wordt een verdovende crème op de huid aangebracht waardoor deze niet meer pijnlijk is. Vervolgens worden kleine oppervlakkige injecties in de huid geplaatst. Na de behandeling heeft u nergens last van.

Resultaat
Het resultaat is ongeveer na 5 tot 7 dagen voelbaar en na 2 weken is het resultaat optimaal. Door Botox injecties gaat u niet zweten op andere plekken en u houdt ook geen vocht vast. Ook blijft de uitscheiding van afvalstoffen via transpiratie intact.

Effect langdurig
Het effect van de Botox behandeling bij overmatig zweten blijft tussen de 6 tot 12 maanden. Hierna kan de behandeling met Botox tegen overmatig zweten zonder nadelige effecten worden herhaald.

De medisch cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

behandeling overmatig zweten

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

Comments are closed.