Ogen en wenkbrauw lift

Ogen en wenkbrauw lift met botox bij Centrum Eén & Al in Hilversum,
Ogen en wenkbrauw lift
Als je ouder wordt zakken de wenkbrauwen omlaag omdat de oogkas slinkt en het vet onder de wenkbrauw verdwijnt. Ook trekt de oogspier de wenkbrauw omlaag. Een behandeling met botox realiseert een ogen en wenkbrauw lift.

Botox
Botox ontspant de oogspier waardoor de blik frisser wordt. Door tegelijk het volume net onder de wenkbrauw te herstellen, wordt de wenkbrauw op een natuurlijke manier gelift.

De medisch cosmetische behandelingen als de ogen en wenkbrauw lift worden uitgevoerd door onze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

ogen en wenkbrauw lift met botoxogen en wenkbrauw lift gezichtscontouren

ogen en wenkbrauw lift rimpelsOgen en wenkbrauw lift hilversumogen en wenkbrauw lift liquid facelift

ogen en wenkbrauw lift huidverbetering

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!


Comments are closed.