Botox vragen?

Botox vragen en antwoord bij Centrum Eén & Al in Hilversum, gezondheidscentrum
Botox behandelingen en vragen hierover: botox behandelingen naarden bussum, hilversum, regio Gooi
Hoe lang duurt de botox behandeling?
Wij nemen graag alle tijd voor jou en je vragen. De behandeling met botox zelf duurt gemiddeld zo’n 20 minuten.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Is de botox behandeling pijnlijk?
Een enkele keer komt het voor dat een botox behandeling gevoelig is. In deze gevallen kunnen we de huid plaatselijk verdoven. Hiervoor gebruikt de arts een crème of een injectie.

Hoe zie ik eruit na de botox behandeling?
Na een behandeling met botox kun je gewoon je dag vervolgen. Een enkele keer kan de huid iets rood of gezwollen zijn en trekt dit ook snel weer weg. Wanneer je gevoelig bent voor het vormen van blauwe plekjes dan kan dit ook voorkomen maar is het met wat make up weer op te lossen.

Hoe lang blijft het resultaat aanwezig?
Het resultaat van de botox behandeling is afhankelijk van de zone waar het gebruikt is en van het product. Daarnaast is het ook per persoon afhankelijk van de omstandigheden. Hierover kan de arts je een uitgebreide analyse geven voor of tijdens de behandeling.

Zijn er aan een botox behandeling risico’s verbonden?
Tijdens elk consult of behandeling zal de arts jouw gezondheid,  en eventuele eerdere cosmetische behandelingen bespreken. Ook zullen de voor- en nadelen aan bod komen.
Bij een behandeling bestaat er een zeer kleine kans op infectie

Mag ik alcohol drinken?
Omdat alcohol een bloed verdunnende werking heeft is het aan te raden om de dag voor en enkele na de behandeling geen alcohol te gebruiken.

Mag ik make-up gebruiken na de behandeling?
Na de behandeling kun je direct weer make up gebruiken.

Mag ik na de behandeling naar de schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank?
Na een botox behandeling is het verstandig om enkele weken te wachten met sauna of zonnebank.

Staat jouw vraag hier niet bij?
Neem dan gerust contact op via 06-52084144. Onze medisch cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

Botox Hilversum Gooibotox gezichtscontouren hilversumbotox lippen hilversum
botox rimpels hilversumbotox ogen hilversumbotox liquide facelift hilversumbotox handen hals decollete hilversumbotox neuscorrectie hilversumbotox overmatig zweten hilversum
botox huidverbetering hilversum

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

Comments are closed.