Botox behandeling frons

BOTOX & INJECTABLES IN HILVERSUM BIJ CENTRUM EÉN & AL Gezondheidscentrum
Fronsrimpel behandeling met Botox
Je fronsrimpel kan de uitdrukking van je gezicht sterk bepalen. Zeggen mensen wel eens tegen jou dat je boos kijkt? Of zorgelijk?

De fronsrimpel ontstaat wanneer we de spieren tussen de wenkbrauwen samen trekken. Dit doen we wanneer je boos bent of ons diep concentreren. De fronsrimpel komt sneller tot stand wanneer we dit regelmatig samentrekken of onbewust structureel fronsen. Ook wordt de wenkbrauw met de toenemende leeftijd vanzelf naar beneden getrokken door korter en strakker wordende spieren.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Botox
Met Botox kunnen we de spieren tussen de wenkbrauwen laten ontspannen en de huid gladder laten worden. Na deze botox behandeling van de fronsrimpel zult je er weer frisser
en jonger uitzien, met een vrolijker uitdrukking.

Hoofdpijn door fronsrimpel
Wanneer je spieren zeer sterk samentrekken kan dit hoofdpijn veroorzaken. Dit uit zich vaak als een drukkend gevoel op het voorhoofd of de ogen. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze hoofdpijnklachten sterk kunnen verminderen wanneer de spieren tot ontspannen worden gebracht.

De medisch cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

Botox Hilversum gooi fronsbotox gezichtscontouren hilversumbotox behandeling lippen mond
botox behandeling rimpelsBotox behandeling ogen hilversumbotox behandeling liquide facelift hilversumbotox behandeling handen hals decolletebotox behandeling neuscorrectiebotox behandeling overmatig zweten
botox behandeling huidverbetering

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

 

Comments are closed.