Handen, hals, decolleté

Handen, hals en decolleté rimpels behandelen met botox  bij Centrum Eén & Al Hilversum regio Gooi
Handen
Men zegt weleens dat de handen de ware leeftijd kunnen verraden. Wanneer jouw handen er ouder uitzien kun je een botox behandeling van de handen overwegen.
Door het dunner en rimpelig worden van de huid op de handen kunnen ze er ouder uitzien. Met het ouder worden neemt het vet in de huid af en zijn aderen en pezen beter zichtbaar en kunnen er pigmentvlekken ontstaan.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Botoxbehandeling van  de handen
Het verjongen van de handen bewerkstelligen wij door een combinatie uit te voeren. We verbeteren de huid en brengen daarna filters aan waarmee een mooi en natuurlijk resultaat bereikt wordt. Hiermee gaan we de tekenen van het ouder worden tegen en zien de handen er weer voller en frisser uit.

Hals en decolleté
In de hals en de decolleté hebben wij een wat drogere en dunnere huid. Doordat we hier minder zweet en talgklieren bezitten is de huid op die plekken gevoeliger voor beschadiging door bijvoorbeeld de zon.  Hierdoor ontstaan rimpels en huidverkleuring waarmee deze zones er ouder uit kunnen zien dan ons gezicht.

Behandeling van hals en decolleté
Ook hier verbeteren wij eerst de huid alvorens er met fillers aan de rimpeltjes wordt gewerkt. In de hals zorgt een botox behandeling ervoor dat slappe halslijnen, ofwel de kalkoennek, verminderd wordt.

De medisch cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

 

Comments are closed.