Afhangende mondhoeken

Botox behandeling Hilversum en Gooi bij Centrum Eén & Al Hilversum Botox en Injectables
Afhangende mondhoeken en marionetlijnen botox behandeling in Hilversum
De afhangende mondhoeken en marionetlijnen (verticale lijnen van de mondhoeken naar de kaak) geven een strenge, ontevreden en bittere uitstraling.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Slinken
Door het slinken van de kaken en verandering van gebitprojectie  worden de lippen dunner, zakken de mondhoeken naar beneden en ontstaan  marionetlijnen. Dit ziet er uit als afhangende mondhoeken. Ook  een overmatige spieractiviteit in dit gebied  kan de oorzaak zijn van de afhangende mondhoeken en marionetlijnen.

x
Botox, Restulane, Juvederm

Afhankelijk van de oorzaak van afhangende mondhoeken kan dit gebied behandeld worden met de Botox of Restylane en Juvederm.  De juiste stand van de mondhoeken is essentieel voor de sympathieke en vriendelijke  uitstraling.

De medisch cosmetische behandelingen voor afhangende mondhoeken worden uitgevoerd door onze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

botox voor afhangende mondhoekenafhangende mondhoeken lippen en mond
afhangende mondhoeken rimpels
afhangende mondhoeken huidverbetering

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

Comments are closed.