Bioresonantie

Waarom bioresonantie?
Heb je weleens vage gezondheidsklachten als hoofdpijn, misselijkheid of zelfs migraine? Vraag jij je af of je een allergie hebt voor voedingsmiddelen of is er iets anders wat jou verzwakt? Een bioresonantie meting kan je zeer veel antwoorden geven op je vragen en klachten.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Bioresonantie meting

Tijdens een Bioresonantie Meting, waarbij diverse meridiaanpunten op handen en voeten worden aangetipt, kan de computer snel een scan van het lichaam maken.

bioresonantie hilversum

Analyse van Bioresonantie meting
Aan de hand van de nauwkeurige analyse kunnen onderliggende causale verbanden met betrekking tot de problematiek van de persoon gelegd en behandeld worden. Zodoende bestaat de mogelijkheid holistisch en oorzakelijk te behandelen, waarbij de lichamelijke alsook de mentaal/emotionele aspecten betrokken worden.

Gezond zijn en gezond blijven
Ziekte is een disbalans, een ontsporing van het lichaam, tijdens de genezing herstelt de balans. Als het ware wisselen stemmingen van energiëën, bioresonanties en trillingen in het eigen lichaam elkaar af. Oorzaken kunnen zijn endogeen (=van binnen) z.a. erfelijke ziekten en exogeen (=van buiten) z.a. virussen, bacteriën en straling .

De juiste doorgemeten en in te nemen veelal homeopathische verdunningen van die ziektes zorgen er na verloop van tijd voor, dat men zich vaak weer stabieler en beter gaat voelen. De functionele heling is hierop gericht. Grondlegger Dr. R. Voll definieert pijn als “kreet van het weefsel om energiedoorstroming”.

Electro-acupunctuur en Bioresonantie
moet dus gezien worden als een aanvulling op de huidige geneeswijzen. Een snelle, effectieve en patiëntvriendelijke methode voor veelal uitgedokterde mensen met psychosomatische klachten en problemen (z.a. foutieve doorbloeding, pijn, jeuk, vermoeidheid, allergie, huiduitslag, ontstekingen, reuma, stijfheid, griep, kinderloosheid, climactorische en andere acute en/of chronische zaken).

Afspraak
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot.

Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Comments are closed.