Autisme behandeling

Autisme bij kinderen én volwassenen kan van grote invloed zijn op je leven. Voor jezelf maar ook voor je omgeving. Niet iedereen is even begripvol en soms begrijp je het zelf ook niet helemaal. Het kan fijn zijn om begeleiding bij autisme te krijgen.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Autisme hilversum

Autisme
Heb je een vorm van autisme of herken je in jezelf kenmerken?
Dan denk je anders dan anderen, omdat je informatie op een andere manier verwerkt. Je hebt last van geluid, licht en prikkels. Doordat geluid en prikkels zo hard binnenkomen raak je sneller “overprikkeld” en “overbelast” tijdens het werk of in je dagelijks leven dan mensen zonder autisme. This page in English

Wij ondersteunen je graag in het bewust worden van je behoeften, verlangens, doelen en het zetten van succesvolle stappen in je leven. Daarbij gaan we uit van jouw mogelijkheden en talenten.

Talenten
Mensen met autisme staan bekend om hun gedetailleerde manier van denken en werken. Om die reden zijn bepaalde werkgevers blij met werknemers met autisme. Zij maken namelijk weinig fouten doordat zij zich tot in de details verdiepen in de materie.
Mensen met autisme hebben ook vaak een verhoogde gevoeligheid voor sensorische prikkels, vooral voor geluiden, geuren, prikkels en kleuren. Ze zijn erg opmerkzaam en zien/ruiken/voelen meer dan andere mensen.

Problemen in de werkomgeving
Veel mensen met autisme ervaren problemen in de werkomgeving. Soms omdat het werkelijk niet goed gaat, soms omdat de omgeving weinig begrip en/of kennis heeft van autisme.

Heb je de kenmerken van autisme, maar (nog) geen diagnose?
Heb je hulp en ondersteuning nodig bij het managen van je leven en/of werk?

Partner en/of ouder van een (jong) volwassene met autisme
Heb je een relatie of ben je ouder van iemand met autisme? Wil je graag tips hoe met de gevolgen om te gaan? Wij coachen ook partners en/of ouders.

Afspraak
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

 

Comments are closed.