Jukbeenderen opvullen

Anti rimpel behandeling in Hilversum bij Centrum Eén & Al, anti rimpel, botox en fillers Hilversum
Jukbeenderen opvullen botox en injectables in Hilversum, Gooi
Bij het verstrijken van de jaren neemt het vet in de wangen af en slinken de jukbeenderen. Hierdoor krijgen we minder bolle wangen en blijft er meer huid over waardoor ze er rimpelig en slap uit kunnen gaan zien. Je gezicht kan er dan wat ingevallen uit gaan
zien met holle ogen. Middels een botox behandeling kunnen we dit verbeteren.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

Volume herstel
Met het volume herstel wordt met een filler de jukbeenderen weer gevuld. Hiermee wordt het gehele gezicht dan wat gelift en worden contouren weer strakker. Dit geeft een natuurlijk resultaat.

De medisch cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door onze kundige en ervaren professional op het gebied van beauty en expressie verbetering.

Voor de kosten van de behandelingen kijk je hier.

Centrum Eén & Al
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Welke behandelvorm of therapeut?
Een gratis oriënterend gesprek met de Zorganizer helpt je een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je vraag of klacht. De Zorganizer verduidelijkt de diverse behandelvormen en is behulpzaam bij het opstellen van het optimale vervolg. Zo wordt een inschatting gemaakt welke personen of behandelingen het meest passend zijn om je verder te helpen naar gezondheid en balans.

Beauty en wellness
Naast therapie bieden wij ook wellnessbehandelingen als massage en beautybehandelingen met injectables als Botox. Ook kun je in het kuuroord in Zuid Spanje optimaal genieten van wellness en meer leren over jouw gezondheid.

Training, cursus workshops
Voor iedereen die interesse heeft in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hebben wij diverse opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. Dit varieert van een coachopleiding, vitaliteittraining, massagecursus of tarot opleiding en spirituele bijeenkomsten. Kijk hiervoor in onze agenda.

Holistische gezondheidszorg, compleet en alles onder 1 dak. Welkom bij Centrum Eén & Al!

Comments are closed.