Afslank therapie VP3

Afslank therapie Hilversum
Zoek je hulp bij het afslanken? Heb je moeite met afvallen en komen bij jou de kilo’s er snel aan? Of wil je aan bepaalde gezondheidsklachten werken? Wij bieden hulp bij het afslanken door middel van het VP3 afslank therapie programma.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

afslank therapie hilversumAfslank therapie en stofwisselingstherapie VP3
Een afslank therapie programma om af te vallen, gewicht te beheersen, maar juist ook voor mensen die aan hun gezondheid willen werken. Heb jij bijvoorbeeld diabetes type 2, een hoge bloeddruk, een te hoog cholesterol, schildklierproblemen of stoelgangproblemen? Met het stofwisselingsprogramma VP3 kunnen wij deze en nog een scala aan andere gezondheidsklachten aanpakken.

Ontgiften
Wat zeker niet vergeten mag worden is dat het VP3 afslank therapie programma tevens gebruikt wordt om te ontgiften! Ons lichaam weet met veel gifstoffen in ons lijf geen raad. Daarom slaan wij vetten op in onze huid zodat wij deze als ‘opslagruimte’ voor deze gifstoffen kunnen gebruiken. Hoe minder gifstoffen in je voeding en lichaam, hoe minder vet jouw lichaam wil opslaan!

VP3 is een bijzonder afslank programma
Het VP3 afslank therapie programma is een bijzonder afslank programma en absoluut geen ‘crash-dieet’.Je krijgt binnen wat je nodig hebt, ongeveer 65% koolhydraten, 20% eiwitten en 15% vetten. Met deze samenstelling kan een lichaam uitstekend functioneren.

Wat is VP3 voor een programma?
Het VP3 afslank therapie programma is ontwikkeld door artsen, psychologen en voedingsdeskundigen in Zwitserland. In eerste instantie is het ontwikkeld voor mensen met suikerziekte (diabetes), later werd het bij veel meer problemen gebruikt. Het betreft een aantal producten die in combinatie met persoonlijke begeleiding je stofwisseling verbeteren. De persoonlijke aandacht, die broodnodig is!

Door het gebruik van het VP3 afslank therapie programma zijn jouw doelen een stuk makkelijker te behalen. Zeker omdat in onze praktijken de juiste intensieve begeleiding wordt gegeven.

Wij houden je nauwlettend in de gaten!
Wij bieden de controles die nodig zijn. Hebben iedere werkdag telefonisch spreekuur, voor je vragen tussendoor. Tijdens het consult bespreken we natuurlijk wat je doelen en obstakels zijn en begeleiden je hierin.

Het gaat erom dat je een gezond gewicht krijgt. Een strakkere en stralende versie van jou is waar het om gaat!

Afspraak
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met onze therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

Comments are closed.