ADHD behandeling

ADHD wordt vaak onderzocht bij moeite met leren, niet stil kunnen zitten, veel en hard praten of niet goed kunnen luisteren. Kinderen kunnen ADHD verschijnselen vertonen. maar ook volwassenen! Onder ADHD bedoelen wij hier ook ADD.

Voor een gratis oriënterend gesprek om tot de juiste keuze van behandelvorm en therapeut te komen neem contact op met Sandra Souisa op 06 52 08 41 44.

ADHD begeleiding hilversum

ADHD begeleiding jongeren en volwassenen

Waarvoor begeleiding bij ADHD?
•Je vindt het moeilijk je aandacht ergens bij te houden
•Je voelt chaos in je hoofd en hebt chaos op je bureau
•Je voelt je doorgaans lichamelijk onrustig (gejaagd, hebt moeite met stilzitten, friemelt en bent erg bewegelijk)
•Je begint vaak met veel enthousiasme aan iets, maar hebt moeite om het af te maken
*Je vergeet veel en raakt dingen kwijt
•Je lijkt vaak niet te luisteren
•Je praat vaak aan één stuk door
•Je kunt onafgebroken (hyperfocussen) doorgaan met iets dat voldoende prikkelt en stimuleert en voelt je daarna bekaf
•Je hebt last van lichamelijke klachten zoals: Angst, depressie, dwangmatigheid, permanente moeheid. This page in English

De laatste jaren is er steeds meer bekendheid over ADHD: “Attention deficit hyperactivity disorder” oftewel aandachtstekortstoornis (met hyperactiviteit). Vroeger dacht men dat AD(H)D alleen bij kinderen voorkwam. Nu is bekend dat ADHD niets met leeftijd te maken heeft. Mensen met AD(H)D stuiten vaak op veel onbegrip. Ze krijgen steeds te horen dat ze dingen niet goed doen of dat ze het anders zouden moeten doen. Hierdoor worden ze onzeker.

Veel mensen met AD(H)D ervaren problemen in de privé- en werkomgeving. Soms omdat het werkelijk niet goed gaat, soms omdat de omgeving weinig begrip en/of kennis heeft van AD(H)D.

Heb je de kenmerken van AD(H)D, maar (nog) geen diagnose?
Heb je hulp en ondersteuning nodig bij het managen van je leven en/of werk? Neem contact op middels het contactformulier en je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Partner en/of ouder van een (jong) volwassene met AD(H)D
Heb je een relatie met iemand met ADHD of ben je ouder een (jong)volwassene met ADHD? Wil je graag tips hoe met de gevolgen van ADHD om te gaan? Wij coachen ook partners en/of ouders van (jong) volwassene met ADHD.

Afspraak
Centrum Eén & Al is een holistisch gezondheidscentrum en therapiecentrum in Hilversum voor regio Gooi.

Therapie
Met 14 therapeuten en ruim 40 therapievormen hebben wij het grootste aanbod in de regio op het gebied van gezondheid. Van acupunctuur en massage tot mindfulness en van coaching tot tarot. Voor informatie of een afspraak bel je directeur/oprichter  Sandra Souisa  op 06-52084144.

 

Comments are closed.