Acupuncturist Hilversum dokter Rob van Eersel – Acupuncturist en oosterse geneeswijzen

Acupuncturist Hilversum Dokter Rob van Eersel – Acupuncturist en Chinese geneeswijzen
acupunctuur hilversum

Arts Acupuncturist, Oosterse geneeswijzen

Behandelen van de oorzaken én klachten: De wortels en de takken.

 

Ik ben in 1984 aan de Universiteit van Amsterdam als arts afgestudeerd en ben mij reeds tijdens mijn studie gaan verdiepen in Oosterse en natuurlijke geneeskunde. Direct na mijn medische opleiding heb ik de opleiding acupunctuur gevolgd met daarna aanvullende opleidingen.
Ik ben oprichter van VivaNovum, algemeen arts en arts voor Complementaire Geneeskunde en Acupunctuur. Mede vanuit mijn Indische achtergrond en mijn vele reizen in Azië heb ik mij tevens verdiept in Oosterse filosofieën, zingeving en spiritualiteit.

Vitaliteit en (huid)veroudering
Vanuit mijn interesse voor het ouder worden en het proces van veroudering ben ik mij meer gaan verdiepen in de holistische en integrale behandeling van vitaliteit.

Ik behandel en begeleid cliënten die zich vitaler willen voelen of die het uiterlijk van hun gezichtshuid zonder “injectables” willen verbeteren met natuurgeneeskunde en acupunctuur.

Coach en leefstijlarts
Ik heb naast mijn medische praktijk ook verschillende leidinggevende en bestuurlijke functies in de gezondheidszorg gehad. Ik heb zelf ervaren hoe stressvol werk kan zijn en hoe dit negatief bijdraagt aan de leefstijl en de gezondheid. In 2007 heb ik in Engeland de opleiding tot “Coach van The Work volgens Byron Katie” gevolgd. Een prachtige en effectieve methode om dieper inzicht te krijgen in je eigen geloofsovertuigingen. Ik begeleid cliënten bij het hervinden van een nieuwe en gezonde balans in hun leven, bij het verkrijgen van een nieuwe gezonde leefstijl of bij het herstellen van hun burn out.

VivaNovum richt zich op het holistisch behandelen van de oorzaken èn de klachten. De Oosterse geneeskunde noemt dit de behandeling van “de wortels en de takken”.
Donaties
Voor de betaling maakt VivaNovum gebruik van donaties. Zo bepaalt u per consult zelf uw donatie.

Bent u na consulten in het reguliere medische traject blijven zitten met klachten of vragen over uw gezondheid? Wilt u een alternatief en nieuw medisch perspectief met volop aandacht voor uw klachten en ziekte waarbij ook natuurlijke geneeskunde en acupunctuur worden ingezet? Neem dan contact met mij op voor een effectieve aanpak.

Rob van Eersel
Arts, BIG-nummer: 39913787201
E: info@vivanovum.nl
W: www.vivanovum.nl  en W: www.centrumeenenal.nl
T: (06) 31929 411

Comments are closed.